Cel mai tânăr candidat la primăria Buzău s-a alăturat noii echipe PNL.

Actorul Cozmin Dinu, fostul candidat la Primăria Municipiului Buzău, a intrat oficial în echipa PNL!

După ce a debutat în viața politică, la alegerile locale ce abia au trecut, actorul și profesorul Cozmin Dinu a ales să intre în noua echipa PNL Buzău.
Cozmin a candidat pentru cea mai importantă funcție din oraș din partea unui partid nou înființat, partidul Alianța pentru Unirea Românilor(AUR), însă s-a despărțit de acest partid din motive pe care a ales să nu le facă publice. Analizând situația, vom prezuma că a urmărit prin această mutare să intre într-o echipă mai competentă pe planul local al Buzăului.
Un lucru este oricum sigur, cel mai tânăr candidat la primăria Buzău are multe proiecte pe care ar vrea să le implementeze în orașul nostru, lucru sugerat de promisiunile sale destul de sincere, am îndrăzni să spunem, din campanie.

Cozmin este un vechi și activ promotor al valorilor istorice și tradiției române.
Alături de tânărul actor, se pare că PNL vrea să dea altceva buzoienilor la alegerile parlamentare ce urmează. Reprezintă tânărul Cozmin Dinu acel ceva? Aceasta e întrebarea care ar trebui să ne macine pe noi buzoienii dar mai ales pe domnul Orban care, se pare că, are toate sansele să fi găsit un adevărat salvator a ceea ce a fost doar cu numele, ani de-a rândul, PNL Buzău.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s