,,Teatru” ieftin continuă la SCM GLORIA BUZĂU

Deși ieri clubul SCM Gloria Buzău a emis un comunicat de presa prin care era menționată decizia de a retrage echipa de fotbal din Liga a 2-a, astazi lucrurile au luat o întorsătura neașteptată.

Mai exact, site-ul liga2.prosport.ro a publicat azi un articol prin care anunță cititorii despre faptul ca echipa din Buzau nu se mai retrage din Liga 2.

Deși primarul orașului a anuntat clar faptul că echipa de fotbal va fi retrasă din Liga 2, tot apar semne positive de supraviețuire. Oare să fie vorba doar de speranțe?

COMUNICAT DE PRESĂ NR. 217 18.01.2021

IANUARIE 18, 2021

Sport Club Municipal Gloria Buzău anunță retragerea echipei de fotbal masculin din campionatul național al Ligii a 2-a Casa Pariurilor, începând cu data de 19.01.2021, după infomarea, în prealabil, a Federației Române de Fotbal.

Decizia a fost luată în urma restructurărilor bugetare majore din cadrul clubului, dar și din cauza faptului că echipa nu poate promova în Liga 1, dat fiind statutul și regulamentele Federație Române de Fotbal și a Ligii Profesioniste de Fotbal.

Conducerea clubului dorește să precizeze că fotbalul rămâne, în continuare, foarte activ, în Buzău, prin Centrul de Copii și Juniori. În cadrul clubului buzoian activează, în prezent 180 de tineri sportivi, împărțiți în 9 grupe ( U9, U10, U11, U12, U13, U14, U15, U17, U19) sub îndrumarea a 9 cadre specializate, cu Licență PRO, A, B și C.

Totodată, menționăm că la nivelul municipiului Buzău se va continua cu îmbunătățirea și modernizarea bazelor sportive, proiectele de investiții, realizate prin Compania Națională de Investiții (CNI), fiind în continuare pe agenda de lucru a Primăriei Municipiului Buzău. Printre acestea amintim Sala Polivalentă din Buzău și Stadionul de Fotbal destinat pregătirii tinerilor din cadrul Centrului de Copii și Juniori.

Mulțumim tuturor suporterilor care ne-au fost mereu aproape și care ne-au încurajat!

Director SCM GLORIA BUZĂU,
Ion CAZAN

19 ianuarie 2021

Cristi Ceaușel, președintele Consiliului Director de la Gloria:

„Da, echipa va pleca azi în cantonament. La federație nu s-a trimis niciun document privind retragerea SCM Gloria din Liga 2. Lucrăm la mai multe scenarii de a fi salvată echipa. Există un interes și din zona privată. Vom comunica atunci când va fi ceva sigur”

Deși în ultimul timp clubul deținut în totalitate de primaria Buzau a desființat multe secții, acum ne întrebăm….cine urmeaza?

De ce sponsorii privati evită asocierea cu acest club?

Să speram că primarul nu distruge și ultima dragoste a buzoienilor: Echipa de handbal feminin.

Din păcate, cei care sufera sunt suporterii.

Un material de: Daniel Cosmin Iacob.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s