Victorie neconvingatoare pentru SCM Gloria Buzau

Victorie neconvingatoare … 24-23(12-14)
SCM Gloria Buzau a intalnit in etapa a 12 in Sala ‘Traian’ din Ramnicu Valcea ,ocupanta locului 11 din Liga Florilor , CSM Slatina.
Buzaul a inceput destul de slab partida, probabil tinand cont si de absenta unor jucatoare destul de importante in angrenajul echipei ,dar si a antrenorului principal , Ovidiu Mihai Mihaila .


CSM Slatina a inceput destul de bine meciul avand un avans de 1-2 goluri pana in minutul 15 ,cand buzoiencele preiau conducerea pentru prima data in meci, dar in minutul 23 , Luciana Popescu de la echipa oaspete marcheaza golul cu nr 12 al echipei sale, scorul facandu-se 9-12. In ultimele secunde ale primei reprize Ana Maria Simion marcheaza pentru 12-14,acesta fiind si scorul inregistrat la pauza meciului .


Repriza secunda incepe cu mai mult curaj din partea Buzaului , recuperand treptat din diferenta de goluri inregistrata pe tabela ,astfel incat in minutul 44 preia conducerea,pentru a doua oara in meci .
In minutul 55 ,Luciana Popescu de la Slatina duce echipa sa in avantaj ,scor 21-23 ,dar dupa 2 ratari ale colegelor sale, scorul devine egal 23-23(minutul 57).
Golul victoriei Buzaului a fost marcat de Alina Ilie in minutul 58 din lovitura de la 7 m.
Marcatoare SCM BUZAU : Livrinikj 5 , Petrovic 4, Ilie 4,Stoleru 3, Iuganu 2, Moldovan 2, Subtirica-Iovanescu 2, Simion 1,Petrus 1.
Marcatoare CSM Slatina : Popescu 10, Ostase 5, Carligeanu 3, Chitacu 3,Tamas 1, Draghici 1.

Materiale de Daniel-Cosmin Iacob

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s