Imagini șocante! “I-au pus piciorul pe cap!” – Patru polițiști încearcă să imobilizeze o femeie.

Martorii sunt șocați!

O femeie in vârstă de 41 de ani a fost “imobilizată”. Cei doi polițiști din cadru IPJ Buzău alături de doi polițiști locali sunt surprinși în imagini cum încearcă să imobilizeze și să încătușeze femeia în vârstă de 41 de ani care țipa din răsputeri. Martorii sunt șocați. Aceștia acuză modul în care poliția intervine.

Vezi video: https://youtu.be/VKF4NTy_blI

În urma solicitărilor, IPJ Buzău declară:

În urma unui apel primit pe S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că o persoană afecteaza siguranța traficului rutier și se pune în pericol atât pe sine, cât și pe ceilalți participanți la trafic aruncându-se în fața mașinilor care circulă pe o stradă din zona centrală a municipiului Buzău, la fața locului a fost dirijat un echipaj de poliție pentru verificarea aspectelor semnalate.

Echipajul de poliție a depistat și identificat persoana ca fiind o femeie în vârstă de 41 de ani, ce locuiește în comuna Scortoasa.

Polițiștii au intervenit procedural, conform prevederilor Legii 192/2019 și au imobilizat persoana, care avea un comportament agresiv și incoerent, prioritatea măsurii fiind chiar siguranța și integritatea persoanei imobilizate.

La intervenție au venit în sprijin și doi polițiști locali, ce se aflau în serviciu la o unitate de învățământ din apropiere.

Persoana nu a suferit vătămări, ulterior fiind condusă în condiții de siguranță spre a fi internată la Spitalul de Neuropsihiatrie Sapoca, în vederea acordării îngrijirilor de specialitate.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s