Debut în Cupele Europene !

Dupa doua infrangeri dureroase cu Magura Cisnadie in deplasare si derby-ul de traditie impotriva brailencelor de la HC Dunarea Braila de acasa , a urmat o victorie de moral,dar foarte importanta impotriva unei echipe modeste, CSM Slatina scor 23-30 ,care in fiecare sezon are ca obiectiv salvarea de la retrogradare .

Duminica 14 noiembrie , ora 19:00 (ora Romaniei ) elevele lui Aurelian Rosca & Romeo Ilie debuteaza in noua competitie europeana EHH EUROPEAN LEAGUE impotriva norvegiencelor de la Storhamar Handball Elite , intr-o dubla mansa care se anunta destul de interesanta si spectaculoasa .

Partida retur va avea loc la Buzau in data de 21 noiembrie , posibil ora 11:00 Miza acestei duble o constituie accederea in grupele EHF EUROPEAN LEAGUE ,performanta care ar fi practic una istorica pentru echipa din Buzau si pentru istoria orasului. Partida va fi transmisa de site-ul https://ehftv.com/home .

Pentru a avea acces la platforma trebuie sa accesati link-ul si sa va creati un cont gratuit in sectiunea ,,My Account’’ folosind o adresa de mail si o parola .

Le tinem pumnii fetelor si le uram mult success !

Un articol de: Daniel-Cosmin IACOB

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s